Dananın Kuyruğu Son Hafta Kopacak!

0
76

idçspor16Stat: Mimar Yahya Baş

Hakemler: Şeref Taştan**, Tuna Ayran**, Çağlar Akın**

İstanbul Güngörenspor: Kadir**, Yunus**, Güray**, Ömer Ateş**, Bedri Can* (Dk. 52 Ali Kafadar*), Ömer Cuğ**, Semih Erdem* (Dk.74 Aykut*), Dursun Türk**, Ömer Faruk** (Dk. 86 İbrahim Demir*), İbrahim*, Mehmet Şen*

Körfez İskenderunspor: Kadir Tütüncü**, Onur**, Murat Paluli**, Ömür**, Halil İbrahim**, Salih Kardeşgiden**, Mustafa Serkan* (Dk. 71. Mustafa Soytaş*), Arda**, Deniz Pıtır* (Dk. 46 Serdal*), Hamza Gür*, Edim Demir*(Dk. 61. Doğan*)

Sarı Kartlar: 71. Dak. Halil İbrahim (Körfez İskenderunspor)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor kümede kalma yolunda ağır bir yara aldı. Kümede kalma umutlarını son haftalara kadar taşıyan temsilcimiz, hafta sonu karşılaştığı, grupta küme düşmesi kesinleşen takımlardan İstanbul Güngörenspor’a dişini geçiremedi ve kente 1 puanla döndü.

Mimar Yahya Baş Stadyumunda oynanan bu kritik maçta Körfez İskenderunspor, rakibi ile golsüz berabere kalırken, küme düşme hattında bulunan diğer ekip Eyüpspor ise kendi sahasında oynadığı maçı kazanarak, küme düşme hattının dışına çıktı.

İstanbul Güngörenspor-Körfez İskenderunspor maçında her iki takım da girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremedi. 90 dakika sonunda takımlar birbirine üstünlük kuramayınca maçta başladığı gibi golsüz sona erdi.

Alınan bu sonuçların ardından grupta küme düşme mücadelesi haftaya oynanacak maçlara taşınmış oldu. Ligin son maçında küme düşmemek için çaba gösteren Körfez İskenderunspor ile Eyüpspor bu hafta sonunda İskenderun 5 Temmuz Stadyumunda kozlarını paylaşacak.

Temsilcimiz Güngören maçından 3 puan çıkarabilseydi Eyüpspor karşısında alacağı 1 puan bile kümede kalmasına yetecekti. Körfez İskenderunspor’un bu hafta sonu oynanacak hayati maçta mutlak galip gelmesi gerekecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here