Hatayspor Taraftarından Başsavcıya Ziyaret

0
249

Antakya’da kısa bir süre önce göreve başlayan Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan’a nezaket ziyareti gerçekleştiren Hatayspor Taraftarlar Derneğinin Başkanı Sadullah Ergin, Başsavcı Tezcan’ı Hatayspor maçlarında görmekten mutlu olduklarını belirtti.

Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Ergin başkanlığında Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan’ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette Başsavcı Tezcan’ı Hatayspor maçlarında görmekten mutlu olduklarını söyleyen Ergin; “Taraftarlar Derneği ve bünyesindeki taraftar gruplarıyla Hatayspor’u ve ilimizin tüm takımlarını centilmence desteklemekteyiz. Sporda şiddete ve küfüre kesinlikle karşıyız” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan’da; “Hatayspor bizim ortak değerimiz. Hatayspor bu şehrin olduğu kadar bizimde takımımız. Başarıları ile gurur duyuyoruz. Stadyum durumundan dolayı geçici olarak sıkıntıları var. İnşallah şehirle birlikte, sizlerin gayreti ile büyük başarılar elde edecektir. Oynadığı maçlarda daha fazla taraftar desteği olsaydı, beraberlikler galibiyete dönebilirdi” dedi.

Ziyaretin sonunda Taraftarlar Derneği Başkanı Ergin, Başsavcı Tezcan’a 2013 yılı takvimi sunarken, Tribün Sorumlusu Mehmet Deviren’de Başsavcıya Bordo-Beyaz kaşkol hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here