Hatayspor Taraftarı Mutlu!

0
142

hatayspor6Hatayspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri, yarı final ilk maçında Göztepe A.Ş. karşısında alınan 2-0 galibiyetin ardından bir bildiri yayınlayarak; “Bu başarı Hataylıların dayanışma içinde kenetlendiği zaman neler yapabileceğinin bir göstergesidir” denildi.

Bu maça gelerek dayanışma gösteren başta Valimiz Celalettin Lekesiz olmak üzere Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına, Protokole ve stadı tıklım-tıklım dolduran vefakâr taraftarlara sonsuz teşekkür eden dernek yöneticileri; “Bu birliktelik inanıyoruz ki Hatayspor’u şampiyonluk hedefine taşıyacaktır. Her zaman inandığımız Jan Baram başkanımızı, Hatayspor yönetimini, Ahmet Taşyürek hocamızı, antrenörlerimizi ve maçta oynayan-oynamayan tüm futbolcuları canı gönülden kutluyoruz.

Hatayspor, Hatayspor gibi oynadığı zaman her takımı yenecek güçte olduğunu defalarca açıklamıştık. Giresunspor’a 3 gol, Yeni Malatyaspor’a 4 gol, Göztepe’ye 2 gol atan Hatayspor’un kaliteli ve karakterli bu kadrosu şampiyonluğu hak ediyor. Göztepe karşısında alınan 2-0’lık galibiyet avantaj ama tur atladığımız manasına gelmemeli. Yarınki oynanacak rövanş maçında çok dikkatli oynamak durumundayız. Bu maçta Hatayspor’umuza başarılar diliyoruz. Yarınki maçta takımımızı yalnız bırakmamak adına İzmir’e gidecek taraftarlarımız için bugün saat 22.00’da Antakya Kanatlı Mahallesindeki Taraftarlar Derneği binası önünden otobüs kaldırılacaktır” dediler. 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here