Hatayspor, Sezona Damga Vurmaya Hazırlanıyor

0
116

hatayspor (11)2016-17 Futbol Sezonuna flaş bir giriş yapmak isteyen Hatayspor, hedefleri yüksek başarılı ve istikrarlı bir takım olma yolunda kadrosunu tecrübeli ve başarılı oyuncularla güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

2’nci Lig temsilcimiz Hatayspor, ofansif orta saha mevkiini en son Nazillispor’da oynayan 1990 doğumlu tecrübeli futbolcu Caner Hüseyin Bağ’ı transfer ederek güçlendirdi.

Hatay BŞB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’in makamında, gerçekleşen imza törenine yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi. Bu transferle gol yollarında etkili olma yolunda güçlendiklerini kaydeden Güven; “Sezona iyi hazırlanarak ve iyi transferler yaparak, takımımızı hak ettiği yerlere taşıyıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Yönetim kurulumuzdan teknik kadromuza kadar uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın spor vizyonuyla başarılarımıza yenilerini ekleyerek yolumuza devam edeceğiz. Yeni transferimizin takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yeni transfer Bağ ise Hatayspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, takımın başarısı ve taraftarın mutluluğu için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here