Hatayspor-Osmanlıspor Maçından Gol Çıkmadı

0
73

Spor Toto 1. Ligdeki ilimiz temsilcisi Hatayspor, kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldı. İlk yarıda golleri kaçıran Hatayspor olurken, ikinci yarıda ise Osmanlıspor fırsatları kaçıran taraf oldu.

Maçın ilk tehlikeli atağı Hatayspor’dan geldi. Henüz 1. dakikada Diallo uzaktan kaleyi denedi, top az farkla dışarı çıktı. 18. dakikada Gökhan’ın vuruşunda top yine az farkla auta çıktı. Bordo-Beyazlılar 32. dakikada gole çok yaklaştı. Mesut getirdiği topu yerden Selim’e verdi, Selim’in şık vuruşunda, top yan direkten döndü. 43. dakikada Gökhan’ın pasında topla buluşan Selim aynı güzellikle vurdu, ancak top yan direğin dibinden dışarı çıktı.

İkinci yarıya konuk ekip daha etkili başladı. 49. dakikada Hatayspor kalesindeki karambolda defansın son anda müdahalesi golü önledi. 65. dakikada Osmanlıspor kontratağında Sadi’nin son anda müdahalesi Hatayspor kalesini golden korudu. Sağlı sollu ataklarla Hatayspor kalesine yüklenen Osmanlıspor 70’te bir tehlike daha yarattı. Kaleci Akın, aşırtma glen topu son anda kornere çeldi. 76’da Osmanlıspor yine gole çok yaklaştı. Yusuf son anda tehlikeyi önledi. Konuk ekip 88 ve 90+1. dakikalarda da inanılmaz gol fırsatları kaçırırken, bu zorlu mücadele golsüz sonuçlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here