Hatayspor Ordu’da Nefes Aldı

0
106

hatayspor8Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren iki takım Hatayspor ile Orduspor arasında oynanan önemli maçta Bordo-Beyazlı ekip 1-0 yenik durumdan gelerek maçı 2-1 kazandı. Grubun alt sırasında yer alan diğer takımların yenilmesi de Hatayspor’a yaradı.

Cumartesi günü 19 Eylül Stadyumunda oynanan maça iyi başlayan ev sahibi Orduspor 4. dakikada Safa Serbest’in aşırtma vuruşunda gole yaklaştı ancak Hatayspor kalecisi Mücahit topu son anda önledi. 37. dakikada ani gelişen Ordu atağında ara pasla buluşan kaptan Safa, yerden bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya Hatayspor bambaşka bir kimlikle başladı. Bordo-Beyazlılar 59. dakikada beraberlik golüne kavuştu. Bu dakikada Eren Özen’in kornerinde topla buluşan Soner Örnek skor tabelasında eşitliği sağladı: 1-1. Bu golün hemen ardından 60. dakikada Eren Özen 30 metreden müthiş şutu Ordu filelerini havalandırdı: 2-1.

Bu dakikadan sonra Hataysporlu futbolcular galibiyeti koruma adına inanılmaz bir mücadele örneği sergileyerek maçı 2-1 kazandı ve altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu maçta 1 gol bir asist yapan Eren Özen maçın yıldızı oldu.

Bu arada grubun alt sıralarında yer alan takımların tümünün mağlup olması, bu galibiyeti Hatayspor’a daha değerli kıldı. Küme düşme hattında bulunan Anadolu Üsküdarspor’un kendi sahasında Nazilli Belediyespor’a 4-3 yenilmesi, Pazarspor’un kendi sahasında İstanbulspor’a 3-1 yenilmesi Hatayspor’a yaradı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here