Hatayspor Hedeften Uzaklaşıyor!

0
84

hatayspor11Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta zirve mücadelesi veren Hatayspor, deplasmanda Kartalspor’a 1-0 yenildi. Play-Off mücadelesi veren Kartalspor karşısında fazla bir varlık gösteremeyen Bordo-Beyazlılar, bu yenilgi ile ligde üçüncü sıraya geriledi. Lider Giresunspor ise kendi sahasında konuk ettiği Anadolu Selçukluspor karşısında 1-0 yenik durumda iken son dakikalarda attığı golle beraberliği kurtardı.

Hatayspor, hafta sonu Kartal Stadyumunda oynadığı maçta rakibine karşı varlık gösteremeyince ev sahibi Kartalspor bulduğu tek golle maçı 1-0 kazandı.

Maçın ilk bölümlerinde mücadele orta sahada geçti. İlerleyen dakikalarda Kartalspor saha ve seyirci avantajını da kullanarak Hatayspor kalesine yüklenmeye başladı. 21. dakikada gelişen Kartalspor atağında Ersel Aslıyüksek topu Hatayspor filelerine göndererek skoru 1-0 yaptı.

İlk yarının geride kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince ilk yarı Kartalspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da takımlar birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Her iki takımda girdiği pozisyonları cömertçe harcayınca ev sahibi Kartalspor, ilk yarıda bulduğu golle maçı kazandı.

Ligde son iki haftaya girilirken, Giresunspor 64 puanla liderliğini korudu. Tarsus İdman Yurdu’nu deplasman 1-0 yenen Göztepe 60 puanla ikici sıraya yükselirken, Hatayspor, Kartal deplasmanında aldığı yenilgi ile 59 puanda kaldı ve üçüncü sıraya geriledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here