1 Puan Umutları Söndürmedi!

0
84

idçspor14Hakemler: Ekrem Gergin*** Çetin Demirhan*** Sezgin Altun***

Stat: 5 Temmuz

Körfez İskenderunspor: Kadir Tütüncü*** Onur** (Dk. 76 Ömür **) Mehmet*** Halil İbrahim*** Hamza** Salih** Mustafa Serkan** (Dk. 69 Fatih **) Serdal** (Dk. 69 Edim***) Murat*** Doğan*** Deniz**

Ankaragücü: Bayram** Metin** Serhat Akyüz** Kaan** (Dk. 77 Volkan**) Mehmet Çakır** Ömer** (Dk. 60 Mehmet Umut***) Ufuk** Serhat Gülpınar** Onur** Muhammed** Mehmet Erdem** (Dk. 87 Aydın*)

Sarı Kart: Edim (Körfez İskenderunspor ),  Serhat Akyüz, Onur (Ankaragücü)

Gol: Dk. 90+1 Edim (Körfez İskenderunspor) , Dk. 66 Mehmet Umut(Ankaragücü)

Körfez İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği lig ikincisi Ankaragücü karşısında geriye düşmesine karşın, maçın uzatma dakikalarından Edim’in attığı golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Ligde kalma ümidini önümüzdeki haftalara taşımaya devam eden Körfez İskenderunspor’un en yakın takipçisi Eyüpspor da Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak takibini sürdürdü.

Ligin güçlü ekiplerinden Ankaragücü karşısında etkili bir futbol ortaya koyarak maça başlayan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, rakip kalede tehlikeler oluşturdu. Konuk ekibin de yer-yer geliştirdiği ataklar golle sonuçlanmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekibin daha hırslı ve istekli olduğu gözden kaçmadı. Karşılaşmanın 56. dakikasında gelişen atakta Ömer’in ceza alanı içerisine gönderdiği topu takip eden Kaan topa vurdu, kaleci Kadir gelen topu köşeden aldı. 61’de oyuna giren Edim 63’te ise önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Doğan’ın soldan ceza sahsı içerisine gönderdiği ortada Edim topa dokunamayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

66’da konuk ekip etkili geldi. Mehmet Çakır’ın, soldan ceza sahsına ortasında Umut yükselerek sert vurdu, top filelerle buluştu: 0-1. Golün şokunu uzun süre üzerinden atamayan Körfez İskenderunspor, aradığı golü ise uzatma dakikalarında buldu. 90+1’de Murat’ın ceza sahsı içerisine ortasında topla buluşan Edim önce göğsü ile düzeltti sonra kaleci Bayramı ters köşeye yatırarak topu ağlara gönderdi: 1-1. Maçta bu skorla bitti.

Ligde puanını 33’e çıkaran temsilcimiz Körfez İskenderunspor, en yakın takipçisi Eyüpspor’un da deplasmanda Alanyaspor ile 2-2 berabere kalması ile puan farkını açamadı. Ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz, ligde averajla 15. sırada yer alırken, Eyüpspor’da aynı puan ile 16. sırada bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here