Hatayspor, 2. Etap Kampını Bolu’da Sürdürüyor!

0
67

hatayspor13Önceki gün başlayan, Bolu’daki 2. Etap Kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Spor Toto 2. Lig temsilcilerimizden Hatayspor, ikinci etap kampında 7 özel karşılaşma yapacak. Kamp ile ilgili bilgi veren Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, hazırlık maçları ile takımdaki eksikliklerin giderileceğini ve kamp sonunda takımın lige hazır hale geleceğini belirtti.

İlk Hazırlık Maçı Bugün FC Saburtalo ile

Basın Sözcüsü Ergin, 8 Eylül tarihinde başlayacak olan yeni sezon öncesinde Hatayspor’un ikinci etap hazırlık kampının Bolu’da devam ettiğini söyledi. Ergin; “Bolu Koru Otelde ikinci etap hazırlık çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bolu kampında İdari Menajer İbrahim Atahan, Kulüp Müdürü Ferit Deviren, teknik heyet, 24 futbolcu ve diğer görevlilerle birlikte 36 kişilik Hatayspor kafilesi bulunuyor.

Cumartesi ve Pazar günü yapılan antrenmanların ardından Hatayspor ilk hazırlık maçını, bugün Gürcistan’ın 2. Lig takımlarından FC Saburtalo takımı ile oynayacak. Hatayspor-FC Saburtalo maçı Bolu Koru Otel sahasında saat 17.00’da başlayacak” dedi.

Hatayspor’un Bolu’da yapacağı diğer hazırlık maçlarının programı ise şöyle olacak: 13 Ağustos Salı Hatayspor-Sakaryaspor, 15 Ağustos Perşembe Hatayspor-K.Maraşspor, 17 Ağustos Cumartesi Hatayspor-Körfezspor, 19 Ağustos Pazartesi Hatayspor-Güngörenspor, 21 Ağustos Çarşamba Hatayspor-Anadolu Üsküdar, 23 Ağustos Cuma Hatayspor-Alanyaspor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here