Hatay’ın Melekleri’ne HDI Sigorta’dan Tam Destek

0
159

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile bugüne kadar birçok takıma destek veren HDI Sigorta arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Hatay Gastronomi Evinde gerçekleştirilen sözleşme törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, HDI Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, Hatay Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı ve HDI Sigorta Acentesi Adil Aluç, HDI Sigorta Hatay Acenteleri katılım gösterdi.

HDI Sigorta’ya spora vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Savaş, “HDI Sigorta ailesine resmi sponsorumuz oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Artık yazılan her poliçede Hatay Büyükşehir Belediyespor’a katkı sağlanacak. Bu proje bizim için oldukça değerli ve anlamlı oldu. Emeği geçen HDI ailesine ve teşekkür ederim. Hem Avrupa’da Hem Türkiye’de çok daha başarılar kazanarak daha iyi yerlere geleceğiz. Sayın genel müdürümüze ve HDI ailesine çok teşekkür ederim” dedi.

Spora ve sporcuya verdikleri destekler hakkında önemli açıklamalarda bulunan HDI Genel Müdürü Hancıoğlu ise; “Hatay’ın Meleklerine destek vermek amacıyla bizleri bir araya getiren Sayın Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ederim. Türk sporunun ve sporcusunun yıllardır yanında olan HDI Sigorta bugün Türkiye’nin çok özel bir şehrinde özel bir takıma destek olmanın gururunu yaşıyor.

Hataylı vatandaşlarımız, alacakları her poliçe ile kulübümüze kaynak yaratacak ve Hatay’ın Meleklerine hem Türkiye hem de Avrupa arenasında destek olacaklar. İnşallah alacağınız poliçeler ile önümüzdeki sezondan itibaren Meleklerimiz çok daha başarılı yerlerde olacaklar ve ülkemizi dünya arenasında temsil edecekler” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here