Hatay’ın Melekleri, Galatasaray’a Elendi

0
109

2016-2017 bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek finalinin her iki maçında Galatasaray’a yenilen Hatay Büyükşehir Belediyesi, güçlü rakibine elendi. İlk maçta 72-69 mağlup olan Hatay’ın Melekleri, sahasında oynadığı ikinci maçta da Sarı-Kırmızılı ekibe 81-87 yenilerek üst tura çıkma şansını yitirdi.

Serinin ilk maçında rakibine şanssız bir şekilde yenilerek seride 1-0 geriye düşen Hatay temsilcisi, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı serinin ikinci maçında da rakibine 6 sayılık farkla mağlup oldu. Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye taraftarının desteğini arkasına alarak başlayan Mavi-Beyazlılar, iyi giriş yapmasına rağmen ilk çeyreği 21-22 geride tamamladı. İkinci çeyrek sonunda ise taraflar soyunma odasına 45-45 eşitlikle gitti.

Hataylı basketbolcular, ikinci yarıda oyunu rakip potaya yıkmaya çalışsa da dış atışlara engel olamadılar ve üçüncü çeyrek konuk takımın 58-62’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın final çeyreği nefesleri kesti. Topun el yaktığı dakikalarda rakibinin boyalı alandan ürettiği sayılara engel olamayan Hatay’ın Melekleri sahadan 81-87 mağlup ayrıldı ve adını bir üst tura yazdırma fırsatını kaybetti.

Maç sonunda Hataylı basketbol severler, kente büyük gurur yaşatan sporculara sevgi gösterilerinde bulunarak teşekkür ettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here