“Hatay’da Yaşamın Kıyısında Değil Yaşamın İçindeyiz”

0
79

mike tramp konseri2Hatay’da Hayat Devam Ediyor Grubunun Ses Getiren Etkinliği

 Hiç bir maddi beklentisi olmaksızın gönüllü olarak bir araya gelen ve ‘Hatay’da Hayat Devam Ediyor’ mottosuyla yola çıkan 13 Hatay sevdalısı, muhteşem bir organizasyona imza attı.

‘Hatay’da Hayat Devam Ediyor’ kapsamında yapılması planlanan ve ses getirmesi düşünülen etkinliklerin ilki; 80’li yıllara damgasını vuran eserlerinin yanı sıra sahnede yaptığı efsanevi konuşmalarıyla ünlenen, özel bir hayran kitlesi olan White Lion grubunun ünlü solisti Mike Tramp konseri oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu Savon Otel’de düzenlemiş oldukları konserle ilgili ‘Hatay’da Hayat Devam Ediyor’ grubu tarafından yapılan yazılı açıklamada, bu organizasyonun tamamen amatör ruhla ve hiç bir maddi kaygı taşımadan gerçekleştirildiği belirtildi. Grup açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Gerek mutfak zenginliği gerek tarihi ve çok kültürlü yapısı açısından dünyanın en önemli kentlerinden biri olan Antakya’da; yaşamın kıyısında değil yaşamın içinde olduğumuzu göstermek için “Hatay’ da Hayat Devam Ediyor” diyerek, bu kapsamda bir dizi etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Etkinliklerin; Antakya’nın ve dolayısıyla Hatay’ın turizmine kısa, orta ve uzun vadede çok büyük katkısı olacağını, en azından son zamanlarda gelişen önyargıları yıkacağını düşünmekteyiz. Tüm dünyaya mesaj niteliği taşıyan bu çaba karşılıksız kalmamalı, desteklerinizle çığ gibi büyümeli. Bu bağlamda bizler; herkesten, her kesimden ve tüm hemşerilerimizden destek bekliyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here