Hatay’da Cumhuriyet Bayramı Konserlerle Kutlanacak

0
449

bayram-kutlama2Cumhuriyet Bayramı’nın 93’üncü yıldönümü Hatay’da büyük bir heyecanla kutlanacak. 29 Ekim’e özel etkinlikler hazırlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kıraç ve Ahmet Coşkun’un Aşk-ı Cumhuriyet konserleriyle Hataylılara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nda birbirinden özel etkinlikleri Hatay halkıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Cumhuriyet Bayramı’na özel bir program hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, etkinliklere Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da katılacağı Fener Alayı Cumhuriyet Yürüyüşü ile başlayacak. Ardından program iki dev konserle sürecek. 29 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da, Kırıkhan Kent Meydanı’nda Ahmet Coşkun’un ‘ Aşk-ı Cumhuriyet’ adlı konseri ve 30 Ekim Pazar günü saat 20.00’de Antakya Köprübaşı’nda ünlü sanatçı Kıraç’ın birbirinden güzel şarkılarını seslendireceği konserle kutlamalar devam edecek.

“Gururla, Coşkuyla Dolu Bir Cumhuriyet Bayramı Olmasını Diliyorum”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Savaş, yayınladığı mesajında Cumhuriyet’in önemine vurgu yaparak; “29 Ekim, ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Hatay’da her yıl farklı bir heyecanla kutlanıyor. Duyduğumuz bu heyecan milli mücadele ve birliktelik ruhu ile kazandığımız büyük zaferlerin heyecanıdır. Büyük hayallerin, azimle ve mücadeleyle nasıl gerçeğe dönüştürülebildiğinin heyecanıdır. Bugün 93’üncü yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizi aynı azim ve mücadeleyle korumaya devam etmeliyiz. Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmalı ve bu değerleri, olgunlaşmış bir demokrasi içinde barışı ve huzuru egemen kılarak gelecek nesle aktarabilmeliyiz. Bu duygularla bayramımızın gururla, coşkuyla dolu bir Cumhuriyet Bayramı olmasını diliyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anarken, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here