Bodur; “Bu Yıl Dönümü Birçok Başarıya Gebedir”

0
131

akp-ilce-teskilati3Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı. Bodur, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Bu yıl hem Cumhuriyeti’ne hem de Cumhur Reisi’ne tek yürek, tek bilek olup sahip çıkan bu millet, hürriyetine verdiği önemi hem ulusal hem de uluslararası platformda bir kez daha ortaya koymuştur. Bir kez daha anlaşılmıştır ki, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne kast etmek, dahili ve harici hiçbir düşmanın haddinde ve tasarrufunda olmamıştır, olamayacaktır da. Bu yıl Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünü gerek yurt içinde gerekse yurt dışında zorlu sınavlar verdiğimiz günler içinde müşahede etmekteyiz.

Bu nedenle bu yıl dönümü bizim için pek çok anlamlar yüklü ve birçok başarıya gebedir. Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle her bir vatandaşımıza Cumhuriyetin korunması noktasındaki sorumluluklarımızı hatırlatıyor, bu duygu ve düşüncelerle iradesine, Cumhuriyeti’ne sahip çıkan kadirşinas milletimin Cumhuriyet bayramını kutluyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here