Hatay U-18 Kızlar Basketbol Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

0
231

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından organize edilen U-18 Kızlar Basketbol Şampiyonası 24-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında ilimizde yapılacak.  Altyapıda en prestijli turnuvalarından biri olan U-18 Kızlar Basketbol Şampiyonasına; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş takımlarının yanı sıra Botaş, Rize Belediye, Düzce Belediye, İstanbul Üniversitesi ve Çankaya Üniversitesi takımları katılacak.

Şampiyonanın ilimizde yapılacak olması Hatay spor camiası ve kamuoyunda büyük bir sevinç yaratırken, TBF Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal da bu turnuvanın Hatay’a verilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Hatay olarak bir kez daha önemli turnuvaya ev sahipliği yapacağımızın altını çizen Mursal; “Ülkemizin en önemli ve güçlü takımlarını şehrimizde ağırlayacağız. Şehrimizde adeta bir basketbol şöleni yaşanacak. Bu turnuvayı ilimize veren Basketbol Federasyonu Başkanımız Sayın Hidayet Türkoğlu başta olmak üzere turnuvamıza katkı sağlayan ve emek harcayan Hatay Büyükşehir Belediyesine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Antakya Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederim. Şehrimizde turnuvaya katılacak olan tüm antrenörlerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Centilmence ve sakatlanmaların olmadığı güzel maçlar göreceğimize inanıyorum. Tüm spor ve basketbol severleri de bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here