Dörtyol Belediyespor’lu Bayanların Büyük Başarısı

0
121

Dörtyol Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Türkiye 3. Liglerinde Mücadele Eden 103 Takım Arasında Yenilgi Yüzü Görmeyen Tek Takım Unvanını Elinde Bulundurarak Play-Off’a Çıktı

2016-2017 Futbol Sezonu Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grubunda mücadele eden Dörtyol Belediyespor, ligin son haftasında deplasmanda yapılan karşılaşmada Şanlıurfa Gençlikspor ile 1-1 berabere kaldı. Alınan bu sonucun ardından Ligi 68 puan ile tamamlayan Dörtyol Belediyespor Kadın Futbol takımı Play-Off’ta mücadele etmeyi daha önceki haftalarda garantilemişti.

103 Takım Arasında Yenilgisi Olmayan Tek Takım

Sezon başından bu yana 24 karşılaşma oynayan Dörtyol Belediyespor Kadın Futbol takımı, 22 maçtan galibiyet 2 karşılaşmadan da sahadan beraberlikle ayrıldı. Türkiye 3. Liglerinde mücadele eden 103 takım arasında hiç yenilgisi yüzü görmeyerek bir rekora imza atan Dörtyol Belediyespor, bu başarısına bir başarı daha ekledi.

Ligde rakip fileleri 134 kez havalandıran Dörtyol Belediyespor, kendi kalesinde de 7 gol gördü. Türkiye liglerinde attığı 134 golle ‘Türkiye liglerinde en fazla gol atan takım’ yediği 7 golle de ‘En az gol yiyen takım’ unvanını da elinde bulunduruyor.

Dörtyol Belediyespor Teknik Direktörü Aydın Fatih Kahveci; “Bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Yaşar Toksoy’a teşekkür ediyoruz. Ligi yenilgisiz tamamlayarak play-off’ta mücadele edecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Önümüzdeki sezonda Türkiye Kadınlar 2. Liginde mücadele etmeyi arzuluyoruz. Bu başarımızda her zaman yanımızda olan Dörtyollu taraftarlarımıza ve ter döken tüm sporcularımıza ayriyeten teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here