Hatay Kulüplerinden Ulusoy’a Destek

0
110

hatayspor22Hatayspor Kulüp Başkan Jan Baram, Körfez İskenderunspor, Kırıkhanspor, Erzin Belediyespor, Payas Belediyespor ve Hatayspor olmak üzere 5 Hatay takımıyla birlikte, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı yarışında Haluk Ulusoy’a destek vereceklerini açıkladı.

Haluk Ulusoy’un 2’ci ve 3’cü Lig kulüplerine yönelik çok güzel projeleri ve maddi destekleri olacağına işaret eden Baram; “Sayın Yıldırım Demirören döneminde çok mağdur olduk. Haksız cezalara çarptırıldık, büyük maddi zararları karşıladık. Hatay kulüpleri olarak, bize daha sıcak olan, geçmişte de Türk futboluna hizmet etmiş Haluk Ulusoy’u destekleyeceğiz. Başka kulüplerle de Haluk Ulusoy’a destek anlamında görüşmelerim var. Hayırlısı olsun, bekleyip göreceğiz” dedi.

TFF’de Başkanlık seçiminin yapılacağı toplantı, çoğunluk sağlanırsa 25 Haziran 2015 Perşembe günü (bugün) saat 11.00’de yapılacak. Çoğunluğun sağlanamaması halinde 26 Haziran 2015 Cuma günü 11.00’de, yine çoğunluk sağlanamazsa, bu kez çoğunluğa bakılmaksızın 3 Temmuz 2015 Cuma günü saat 11.00’de Ankara Marriott Oteli salonlarında yapılacak.

41. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören son seçimlerde Galatasaraylı ve Bursasporlu delegelerin dışındaki oyların tamamını alarak 221 oyla başkan seçilmişti. Toplam 231 delegeden 229’u oy kullanmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here