Ahmet Taşyürek Hatayspor’dan Ayrıldı!

0
216

hatayspor21Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, Hatayspor’daki görevinden ayrılarak Ümraniyespor ile anlaştı. Taşyürek, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 2,5 yıldır görev yaptığı sürede kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Açıklamasında, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile anlaştığını belirten Taşyürek; “Tek üzüntüm, taraftarlarımıza bekledikleri ve herkesten fazla hak ettikleri şampiyonluğu yaşatamadan ayrılmak. Geldiğim günden beri bana hep destek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, değerli başkanım Jan Baran’a, yöneticilerimiz Emir Kavvasoğlu, Murat Ömeroğlu, Cengiz Özcan, Mithat Baklacı, Fuat Batı ve Galip Hamzaoğlu’na, kıymetli basın mensuplarına, tesis personelime, teknik ekibime, cefakar taraftarımıza, değerli zamanlarını çaldığım aileme sonsuz teşekkür eder saygılarımı sunarım” değerlendirmesinde bulundu.

Teknik Direktör Konusunu Önümüzdeki Hafta Çözüme Kavuşturacağız!

Teknik Direktör konusunda arayışların sürdüğüne dikkati çeken Hatayspor Kulüp Başkan Jan Baram ise konunun gelecek hafta çözüme kavuşabileceğini ifade etti. Birçok isimle görüştüklerini anlatan Baran, Hatayspor’un menfaatleri hangisini uygunsa o isimle anlaşmayı ve takımı hedefe taşıyacağına inanacakları isme takımı teslim etmek istediklerini söyledi.

Açıklamasında ayrıca görevlerinin başında olduklarını ve yeni sezon öncesi kulübün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaptıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Baram, takımın geleceğiyle ilgili endişeye kapılacak bir durumun olmadığını belirtti.

Taraftarların merak etmemesinin de altını çizen Baram; “Hatayspor’un geleceğiyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Yetenekli genç oyuncuları takıma kazandırma peşindeyiz. Takımımızın lige eksiksiz hazırlanması için çalışmalar yapıyoruz. Biz boş durmuyoruz, Hatayspor’u herkesten fazla düşünüyoruz. Oyuncu kadromuzla ilgili merak edenler için söylüyorum, mevcut kadro içerisinde kalmak isteyenleri tutarız, gitmek isteyenleri de zorla tutamayız. Endişelerin yersizdir, Hatayspor yönetimi görevinin başında ve yeni sezon öncesi kulübün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yerine getirmeye çalışıyor” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here