Hatay İkinci Yarıda İstediğini Aldı!

0
58

Spor Toto 1. Ligin 29. hafta mücadelesinde Hatayspor, Afjet Afyonspor’u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Spor Toto 1. Lig’de Hatayspor sahasında Afjet Afyonspor’u 2-0 mağlup etti ve play off yolunda yoluna kayıpsız devam etti. Afjet Afyonspor ise ligde kalma yolunda büyük yara aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısının 37. dakikasında Oltan Karakullukçu’nun ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle konuk ekip Afjet Afyonspor 10 kişi kaldı.

İlk yarısının golsüz eşitlikle geçildiği karşılaşmanın 65. dakikasında Hatayspor, Yusuf Abdioğlu’nun golü ile 1-0 öne geçti. Ceza sahasına gelen ortada Caner’in kafayla indirdiği topla buluşan Yusuf Abdioğlu’nun sert şutu filelerle buluştu: 1-0. 74. dakikada Selim Ilgaz’ın pasında ceza sahası içinde Hamza Gür’ün yerden vuruşu ağlara gitti: 2-0.

Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Hatayspor sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Hatayspor puanını 54’e yükseltirken, Afjet Afyonspor ise 25 puanda kaldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here