Hatay Esnafı Mehmet Alakuş’a Teveccüh Gösteriyor

0
53

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanlığında yarış oldukça kızıştı. Antakya’nın değil, tüm Hatay’ın oda başkanlıkları adına birlik Başkanı Adayı olan Mehmet Alakuş’a her kesimden destek yağmaya başladı.

Yayladağı’ndan Erzin’e, Samandağ’dan Kumlu’ya dek her ilçedeki esnafa dokunacak olan projelerle Başkan Adayı Alakuş, artık esnafın ve oda başkanlarının seçim öncesinde gönlünde başkan olmayı başardı.

Bu başkanlığın makam, mevki, koltuk başkanlığı değil, hizmet başkanlığı olduğuna işaret eden Başkan Adayı Alakuş’un katıldığı bir programda kullandığı ‘Onlar koltukta otursun, ben hizmetleri üreteyim’ sözü de hizmet için başkan olma prensibini belli etti.

Hatay’daki tüm Oda Başkanları adına aday olduğunu ve tüm Hatay’ı kucaklayacağını kaydeden Alakuş; “Yıllarca esnafa hiçbir şey katamayan, kendisine ise çok şeyler katan, HESOB Başkanlığını meslek haline getiren zihniyetten artık kurtulmak için son çıkış olan 8 Mayıs tarihi, Hatay’daki esnaflar için çok şey ifade ediyor” dedi.

“Ben Antakya’nın Değil Hatay’ın Oda Başkanlığına Adayım”

Antakya’nın değil Hatay’ın oda başkanlığına aday olduğunun da altını çizen Alakuş; “Her kesimden destek görüyoruz. Bunu gören rakip zihniyet ise son çırpınışlarını yaşıyor. Ne yapsalar ellerine yüzlerine bulaştıran, seçimi tüm belediyeleri arkalarına alarak kazanabileceklerini sanan bu zihniyet için 8 Mayıs hüsrana dönüşecek, esnaf için kurtuluş günü olacaktır” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here