Hatay Emniyeti, “Futbol Yıldızlarını” Arıyor!

0
225

emniyet müdürlüğü2Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çok sayıda etkinliğe imza atan Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, “Binlerce gülen yüz” projesi kapsamında “Futbol Yıldızlarını Arıyor” sloganı ile 15-17 yaşları arası sporcuların yer aldığı futbol turnuvası düzenledi.

Defne halı sahasında yapılacak olan turnuvalara 20 takımın katıldığını söyleyen Hatay İl Emniyet müdürü Ragıp Kılıç, turnuvanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, bu futbol turnuvası sonucunda çok sayıda yıldız futbolcunun ortaya çıkacağına inandığını söyledi. Proje ortakları, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Antakya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Narlıca Belediye Başkanlığı, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Hatay İl Hakem Kurulu ve Hatay İzmir Organizasyon Ticaret Limitet Şirketi ile beraber bu projenin yürütüldüğünü söyleyen Kılıç, bu proje kapsamında kendilerine destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Kılıç; “Hatay il merkezinde 19 bölgeden 15-17 yaş arası erkek sporcular seçilmiştir. Her bölge için bir takım yani toplamda 20 takım oluşturulmuştur. Takımlar Beden Eğitimi Öğretmenleri ve hocalarımız tarafından haftalık 10 saat kursa tabi tutulmaktadır. Kurs sonucunda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 240 kursiyere herkes için futbol lisansı çıkartılacaktır. Takımlar 10’arlı gruba ayrılacak, gruplarda ilk dört sırayı paylaşanlar, çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarına katılacaklardır. İlk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları verilecektir. Turnuva sonunda dereceye giren 1,2 ve 3. Olan takım oyuncuları, takım sorumluları ile toplamda 45 kişi Gaziantepspor’un üç büyük takım ile oynayacağı maçlardan uygun görülen bir futbol maçına götürüleceklerdir” dedi.

Futbol turnuvası, Hatay İl Emniyet müdürü Ragıp Kılıç’ın başlama vuruşu ile başladı. Futbol turnuvası açılışına proje ortaklarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda emniyet mensubu ve sporcu katılım gösterdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here