Hatay BŞB, Galatasaray’ı Farklı Skorla Geçti

0
115

Hatay Büyükşehir Belediyesi bayan basketbol takımı, Uluslararası Dr. Suat Günsel Turnuvasına galibiyetle başladı. Hatay’ın Melekleri, güçlü rakibi Galatasaray’ı 80-63 yendi. Hatay Büyükşehir Belediyesinde Abdelkader 20 sayı, Merve 13 sayı, Snytsina 13 sayı, Galatasaray’da ise Dublevic 18 sayı, Gizem 13 sayı ile oynadı.

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası A Grubu ikinci maçında Galatasaray ile Hatay Büyükşehir Belediyesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Hatay temsilcisi 80-63’lük skorla kazandı. Mücadelenin ilk periyoduna Galatasaray iyi başlarken, Hatay temsilcisi daha sonra toparlandı ve dengeyi sağladı. Abdelkader ve Merve’nin bulduğu sayılarla öne geçen Hatay’ın Melekleri, ilk periyodu 25-19 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe etkili savunma ve hücumla başlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Mirchova ve Özge ile bulduğu dış atışlar ile farkı 10 sayıya kadar çıkardı: 32-22. Oyun ve skor üstünlüğünü periyot boyunca devam ettiren Hatay, ikinci periyodu da 41-29 üstün tamamladı.

Üçüncü periyoda da hızlı başlayan Hatay’ın Melekleri, Mirchova ve Bahar ile bulduğu sayılarla güçlü rakibi karşısında farkı 20 sayıya kadar çıkarttı: 53-33. Daha sonra skoru iyice artıran temsilcimiz, periyodu 63-39 üstünlükle bitirdi.

Son periyoda da kaldığı yerden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Merve, Snytsina ve Abdelkader ile Galatasaray karşısında farkı açarak skoru 73-50 yaptı. Maçın geri kalanında da üstünlüğü bırakmayan Hatay, karşılaşmadan 80-63’lük skorla galip ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here