Hatay Amatör Kümede ‘Süper’ Mücadele

0
208

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde heyecan fırtınası devam ediyor. Reyhanlı İlçe Stadında yapılan karşılaşmada, Belen Belediyespor’u 5-0 yenen Reyhanlı Belediyespor 32 puan ile grupta lider durumda bulunuyor. Liderin takipçilerinden Samandağspor ise Defne 2013 Spor’u her iki yarıda atılan gollerle 8-0 mağlup etti. Ekincispor da Antakya Nazım Koka sahasında yapılan karşılaşmada Körfez İskenderunspor’u 4-1 mağlup etti.

Samandağspor Gol Oldu Yağdı: 8-0

Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirve hesapları yapan ekipler arasında yer alan Samandağspor’un başarılı çıkışını bu hafta da sürdürdü. Antakya Nazım Koka sahasında yapılan karşılaşmada Samandağspor, Defne 2013 Spor’u her iki yarıda atılan gollerle 8-0 mağlup etti. Samandağspor’a farklı galibiyet getiren gollerin 5 tanesini Mehmet Yılmaz atarken, diğer golleri de Heysem, Mert ile İsa kaydetti. Samandağspor elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 31’e çıkarttı.

Ekincispor: 4-Körfez İskenderunspor: 1

Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden takımlar arasında yer alan Körfez İskenderunspor ise haftayı Ekincispor deplasmanında geçirdi. Turuncu-Mavililer, rakibine 4 golle boyun eğdi. Antakya Nazım Koka sahasında yapılan karşılaşmada, Elincispor, Körfez İskenderunspor’u 4-1 mağlup etti. Ekincispor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 15’e çıkartırken, Körfez İskenderunspor da 24 puanda kaldı.

Reyhanlı Belediyespor Emin Adımlarla…

Grup Lideri Reyhanlı Belediyespor ise rakibini 5 golle uğurladı. Reyhanlı İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Mehmet (3) ile Hasan’ın (2), attığı gollerle Belen Belediyespor’u 5-0 yenen Reyhanlı Belediyespor 32 puanla gruptaki liderliğini sürdürdü.

Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle: Arsuz Gözcülerspor: 7-Yayladağıspor 1, Dörtyol Belediyespor: 1-Dörtyol Esnafspor: 1.

Hatay Amatör Küme Süper Liginde, 32 puanla lider olan Reyhanlıspor’u 31 puanla Samandağspor, 25’er puanla Arsuz Gözcülerspor ile Antakya FK, 24 puanla Körfez İskenderunspor, 22 puanla da Armutluspor takımları takip ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here