Hatay 2. Amatör Kümede Play-Off Heyecanı Başlıyor

0
149

Asaşspor, Nardüzü Gençlikspor’u Farklı Geçti: 4-0

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden İskenderun Asaşspor, Karaağaç Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada, Nardüzü Gençlikspor’u her iki yarıda atılan gollerle 4-0 mağlup etti. İskenderun Asaşspor’un gollerini Hasan Gülüm, Ata Onaylı, Fikri Aykıroğlu ile Sabahattin Dervişoğlu attı. Günün diğer karşılaşmalarında da alınan sonuçlar şöyle: Azganlıkspor: 10-Aşkarbeylispor: 5, Arsuz Uluçınar Gençlikspor: 10-Arsuz Umut Gençlikspor: 0.

D Grubunda ise İskenderun Yıldızspor, Esen Gençlikspor’u 3-1 Sarısekispor da Bekbele Gençlikspor’u 4-3 yendi. İcadiye Gençlik sahaya çıkmayınca, Arsuz İlk Adımspor (Hükmen) 3-0 galip ilan edilecek.

Alınan bu sonuçların ardından ligi yenilgisiz kapatan takımlardan İskenderun Yıldızspor 30 puan ile D Grubunu, 30 puanlı diğer takım Arsuz Uluçınar Gençlik ise C Grubunu lider kapattı.

Bu takımlarla birlikte D Grubunda İskenderun Esen Gençlikspor, C Grubunda da Azganlıkspor ligi ikinci tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan takımlar oldu.

Play-Off Karşılaşmaları Cuma Günü Start alıyor

2018-2019 futbol sezonu Hatay 2. Amatör Kümede gruplarında dereceye giren ve Play-Off oynamaya hak kazanan takımlar E ve F Grubu olmak üzere iki grupta play-off mücadelesi yapacak. Mücadeleler sonunda E Grubundan 2, F Grubundan da 2 olmak üzere toplam 4 takım Hatay 1. Amatör ligine çıkacak. Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan kura çekimleri sonucunda Cuma günü başlayacak olan Play-Off müsabakalarının programı şöyle olacak:

E Grubu: (Nazım Koka sahası Saat 15.30) Üzümdalı Gençlik-Hatay Büyükşehir, (Nazım Koka sahası Saat: 17.30) Hatay Medeniyetler-Dikmece. F Grubu: (İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Saha Saat: 16.30) İskenderun Yıldızspor-İskenderun Esenspor. (Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi Saat: 16.30) Azganlıkspor-Arsuz Uluçınar Gençlikspor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here