Hassa Kaymakamı Tekbıyıkoğlu, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

0
222

Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Hassa İlçesine bağlı Akkülek (Halallar) Köyü’nde ikamet eden Şehit Yunus Kaya’nın ailesini ziyaret etti. Ziyaretinde Kaymakam Tekbıyıkoğlu’na Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Kemal Tan, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Ali Selli, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gürkan Kabakçı ve İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak eşlik etti.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler, şehidin annesi Ayşe Kaya ile sohbet ederek, sorunlarını dinlediler ve aileye şükranlarını ifade ettiler.

Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu şehitlik makamının dinimizde önemli bir yeri olduğunu belirterek; “Şehit bir evlat sahibi olmak kimseye nasip olmaz, şehit annesi olmak, şehit yakını olmak bir şandır, bir şereftir. Ne mutlu sizlere. Yüce Türk Devleti sizlerle gurur duyuyor. Huzur ve güvenimizi vatan uğruna canını feda eden evlatlarımıza borçluyuz. Evlatlarına helal süt emziren annelerimize borçluyuz. Yüreğinizdeki acıyı, alnınızda gurur ve onur tacı olarak görüyoruz” dedi.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu devlet olarak, şehit yakınlarının her zaman yanında olduklarını ve devlet kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyleyerek, “Devletin şefkatli elleri, sizleri daima kucaklayacaktır” dedi.

Şehit Annesi Ayşe Kaya ise, ziyaretlerinden dolayı, Kaymakama teşekkür ederek, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here