Güzelmansur; “Darbenin Değil, Demokrasinin Yanındayız”

0
79

chp il açıklama1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, geçtiğimiz hafta sonu ülkede yaşanan darbe olayları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Darbeleri asla kabul etmeyeceklerinin altını önemle çizen Güzelmansur; “Ülkemizde demokrasinin tesis edilmesinin mücadelesini 93 yıldır sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi, darbelerin halkımız üzerindeki olumsuz etkisi ve toplumdaki silinmez yaralarının bilinciyle hareket ederek demokrasiye olan inancını sürdürmeye devam edecektir.

CHP ailesi olarak bugün de yarın da demokrasi ekseninde duracaktır. Bu bağlamda tüm partili arkadaşlarımla her zaman demokratik, laik bir Türkiye Cumhuriyeti aşkıyla hareket edeceğimizi belirtmek isterim. Hukukun üstünlüğü ve insan temel hak-özgürlüklerine olan inançla ülkemizdeki barış ve huzur ortamının oluşmasını temenni eder, darbe kültürüne şiddetle karşı olduğumuzu bir kere daha ifade etmek isterim. Hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here