Güven’de 2’ci Seval Kirmit Yazar Dönemi

0
250

İskenderun OSB’de 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Güven Makine şirketinde 2003-2009 yıllarında kalite direktörü olan Seval Kirmit Yazar, 11 yıl aradan sonra Yönetim Kurulu Üyesi ve İdari koordinatör olarak yeniden göreve başladı.

Türkiye’nin silobas damper transmikxer treyler üretiminde önde gelen şirketlerinden İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Güven firması, yeniden yapılanmaya gitti.

Köklü çalışan ekibi ve güçlü yönetim anlayışıyla Güven Aile şirketinde Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit Yazar, İdari Koordinatörlük görevine de başladı.

Güven’in adını 40 yılı aşkın süredir markalaştıran şirketlerinin yurt içi ve dünyadaki pazar payını daha da arttırmak istediklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi ve İdari Koordinatör Seval Kirmit Yazar; “İskenderun merkezli köklü bir aile şirketiyiz. Üretimimiz ülkemizde ve yurt dışında adı gibi paydaşlarına güven vermektedir. Geçmişten bugüne oluşturduğu çalışma ekibiyle Güven, kendi alanında ürün çeşitliliği, kalitesi yöneldiği ARGE çalışmalarıyla yenilenmekten, gelişmekten yana bir anlayışla üretimini sürdürme arzusundadır” şeklinde konuştu.

Şirketlerinin ana ilkelerinin başında ismi gibi ‘Güven’in geldiğinin altını çizen İdari Koordinatör Seval Kirmit Yazar; “Yeniden yapılanma sürecinde globalleşen dünyanın gerekleri olan değişim, gelişim ve dönüşüme şirketin tüm kademelerinde adaptasyon sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Bunların başında eğitimler, seminerler gelmektedir” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here