Güneş; “Basının Öneri ve Uyarılarını Dikkate Alıyoruz!”

0
129

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’ten HGC Üyelerine Ziyaret

Kent genelinde nezaket ziyaretlerini sürdüren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti. Güneş’in ziyareti esnasında, HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı’nın yanı sıra cemiyet üyeleri de hazır bulundu.

Nezaket ziyaretinde basın mensupları ile her zaman diyalog içinde olacaklarına değinen İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş; “Tolumun sesi olan basın mensupları ile zaman-zaman bir araya gelerek istişarelerde bulunmanın kentimizin huzur ve güvenliği açısından yararlı olacağını düşünüyorum. Basının önerilerini dikkate alıyoruz ve kamu yararına olacak bu diyalogu her zaman sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kentteki sorunların aşılması konusunda özverili çalımlalar yapıldığına da dikkat çeken Güneş; “250 bin nüfuslu bir kentte sorunların aşılmasında, özellikle Asayiş, Hırsızlık, Uyuşturucu ve Trafik’ konularındaki sıkıntılarla mücadele hususunda çok kısa bir sürede büyük yol kat ettik. Kentimizin ve kent insanımızın barış ve huzuru için ‘Önlem ve Caydırıcılık’ Operasyonlarını aralıksız sürdürüyoruz” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here