Golf’ün Yedinci Nesli Gümüş’te

0
84

Yeni Volkswagen, Kalitesi ve Gümüş Otomotiv Güvencesiyle İskenderun’da! 

Doğuş Otomotiv Volkswagen tarafından ilk kez İstanbul Autoshow Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Volkswagen’in efsane modeli Golf’ün yedinci nesli, 12 Kasım’dan itibaren Volkswagen Yetkili Satıcıları’nda satış sunuldu. Yeni Golf İskenderun Volkswagen Yetkili Satıcısı Gümüş Otomotiv’den de 42 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla alınabilecek.

Tamamen yenilenen tasarımı, sürüş destek sistemleri ve konforun yanı sıra düşük yakıt tüketimiyle de önceki nesillerinden ayrılan Yeni Golf, üçü benzinli, biri dizel olmak üzere dört farklı motor seçeneğiyle ve 42 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Bugüne kadar geliştirilen en iyi Golf olma özelliği taşıyan yedinci nesil Golf, malzeme, işçilik kalitesi, konfor ve teknolojisiyle sınıfının üzerinde konumlanıyor.

Gümüş’te 4.500 Metrekarelik Hizmet!

Volkswagen Yetkili Satıcısı İskenderun Gümüş Otomotiv, üstün hizmet anlayışını hedef edinerek; müşterilerine satış, servis ve orijinal parça alanlarında hizmet verdiği Hatay ilindeki tesisinde 2006 yılından beri faaliyet gösteriyor.800 m2’lik showroom ve3700 m2’lik servis alanı üzerine kurulu olan Gümüş Otomotiv’de Volkswagen Binek ve Ticari Araç showroomu, mekanik atölyeler, orijinal parça depoları, misafir kafeteryaları ile idari ve sosyal birimler yer alıyor.

Satıştan servise, kredi hizmetlerine kadar tüm otomotiv ihtiyaçlarına tek çatı altında çözüm getiren Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı Gümüş Otomotiv, tesislerinde üstün hizmet anlayışı ve 36 kişiden oluşan eğitimli uzman kadrosuyla Volkswagen müşterilerini buluşturuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here