Civelek: “İskenderun Yaşanılası Bir Kent Olma Yolunda Büyük Hızla İlerliyor”

0
71

İsmet İnönü Mahallesi sakinlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, yapılan altyapı ve üst yapı çalışmalarıyla değişen İskenderun’un, yaşanılası bir kent olma yolunda büyük bir hızla ilerlediğini söyledi.

Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl, Refik Eryılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İsmet İnönü Mahallesi Muhtarı Cihat Cirdi, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinlerinin katıldığı ziyarette, şehrin en hayati sorunlarının çözümüyle çalışmalara başlandığını belirten Belediye Başkanı Civelek, yapılan ve devam eden çalışmalara değindi.

Yaşayan organizma olan şehrin de insanlar gibi iç organlarının sağlıklı çalışmasının çok önemli olduğunun altını çizerek, bu kapsamda altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Yusuf Civelek, halkımıza eşit ve adaletli hizmet verildiğini söyledi.

Başkan Civelek, “Şehri yaşayan bir organizmaya benzetirsek, beyin toplumdur. Beynin, yani toplumun huzurlu olması gerekir. Toplumun huzurlu olmasını sağlayan tek şey adalettir. Biz de halkımıza adaletli ve eşit hizmet veriyoruz” dedi.

Ductil içme suyu şebeke döşenme çalışması tamamlanan mahalle sakinleri de, suyun yeteri kadar basınçla geldiğini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdi ve Belediye Başkanı Civelek’e teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, bütün gözlerin İskenderun’un üzerinde olduğunu belirterek, “Bu hizmetleri hak ediyor. Başkanımızın İskenderun’un temel altyapı sorunlarını çözeceğine inanıyorum. İlçenin geleceği açısından altyapı sorunlarının çözülmesi önemlidir. Altyapı olmadan üst yapı olmaz. Başkanımızın yanındayız. Her zaman yanında olacağız” dedi.

Büyükşehir konusunda görüşünü dile getiren Milletvekili Hasan Akgöl de, İskenderun’un sınırlarının daraltılmasının doğru bir yaklaşım olmadığını dile getirerek, CHP olarak her şartta çalışmaya ve halka hizmet vermeye hazır olunduğunu ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here