Gökhan Zan; “Transferde Zorlanıyoruz!”

0
235

Hatayspor’un Sportif Direktörü Gökhan Zan, transfer konusunda yapılan eleştirilere açıklık getirerek oyuncu transferinde zorlandıklarını belirtti. Özellikle yabancı oyuncuların hemen haritaya bakıp Hatay’ın Suriye’ye yakın ve savaş bölgesinde olmasından dolayı buraya gelmeye sıcak bakmadıklarını, oyuncuları ikna ederken zorlandıkların kaydetti.

Ukraynalı Dmytro Korkishko ve Brezilyalı Wellington Brito Silva’nın (Tom) kaliteli oyuncular olduğunu da savunan Gökhan Zan; “İki yabancımız da nokta transferler. Takıma direk katkı sağlayacak oyuncular. Ayrıca Ankaragücü’nden Yusuf ve Adana Demirspor’dan aldığımız Kubilay da yerli olarak yaptığımız nokta transferler. Üstelik bu oyunculara öyle sanıldığı gibi astronomik rakamlar ödenmedi. Kamuoyunda abartılan rakamların çok altında imza attılar. Kimse kusura bakmasın! Bizde Hatayspor’a yıldız oyuncu getirmek isteriz ama Hatayspor’un öyle büyük rakamlara imza attıracak ne bütçesi var, ne de parası var. Biz transfer yaparken kulübün geleceğini de düşünüyoruz” dedi.

Teknik Direktör İlhan Palut’a sonsuz güvenleri olduğunu da belirten Zan; “Hatayspor’u 17 yıl aradan sonra 1. Lige yükselten hocamıza herkesin saygı duyması gerekiyor. Biz her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizden istediği 2-3 oyuncu var. En kısa sürede hocamızın bu isteğini yerine getirerek, kadromuzu daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here