ABD’li Pivot Glory Johnson Hatay BŞB’de!

0
178

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ABD’li Pivot oyuncusu Glory Johnson’u kadrosuna kattı. İlimiz temsilcisi, milli basketbolcu Hülya Çoklar ile de anlaşma sağlayarak sözleşme yeniledi.

ABD’li Pivot oyuncusu Glory Johnson Hatay temsilcisine imza attı. Amerika Birleşik Devletleri’nin Dallas Wings Takımında forma giyen Johnson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Hatay Büyükşehir’in yeni transferi forvet ağırlıklı oyun anlayışına sahip olup dünyanın en iyi pivot oyuncuları arasında gösteriliyor.

Kulübün Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar, transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, son olarak ABD’li uzun forvet Glory Johnson ile anlaştıklarını aktardı. Bayraktar; “1.91 metre boyundaki Johnson’u WNBA ekiplerinden Dallas Wings’ten transfer ettik. Johnson, atletizmi, hızı ve sıçrama yeteneğiyle dünyanın en iyi uzun forvetlerinden biri! Yine oyuncumuz olan Courtney Paris ile ABD’de 2 sezon önce birlikte oynadılar” şeklinde konuştu. Bayraktar, sezonda iddialı olabilmek için transferlere devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

Milli Basketbolcu Hülya Çoklar’la Sözleşme Yeniledi

Hatay temsilcisi ayrıca milli basketbolcu Hülya Çoklar’la anlaşma sağlayarak sözleşme yeniledi. 23 yaşındaki milli yıldızla iki yıllık anlaşma sağladıklarını ifade eden Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar; “Forvet mevkiinde oynayan milli basketbolcumuz Hülya Çoklar ile de yeniden masaya oturarak anlaşma sağladık, iki yıllık yeni bir sözleşme imzaladık” dedi.

Takımda kaldığı ve iki yıl daha Hatay Büyükşehir forması giyeceği için mutlu olduğunu ifade eden Hülya Çoklar da; “Hatay Büyükşehir Belediyespor gibi büyük kulüpte kaldığım için mutluyum ve liglerin başlamasını iple çekiyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here