Gizem Başaran Hatay Büyükşehir Belediyesinde!

0
348

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, daha önce Beşiktaş ve Galatasaray’da da forma giymiş olan Gizem Başaran’la anlaştı. Başarılı pivot Courtney Paris’te yuvada kaldı.

Yeni sezonda iddialı takım kurmak isteyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Galatasaray Bayan Basketbol Takımında forma giyen Gizem Başaran ile anlaşarak bir yıllık sözleşme imzaladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar; “Gizem Başaran genç bir yetenek! Takımımızı birbirine uyumlu ve birbirini geliştirebilecek oyuncular ile kuruyoruz. Gizem de oyunu ile bizi güçlendireceğimize inandığımız bir oyuncu. Hedeflerimize ulaşmak konusunda bize yardım edeceğine inanıyoruz. Türk kadın basketbolunun gelecek vaat eden en önemli uzunlarından Gizem’i transfer etmekten dolayı çok mutluyuz. Transferimizin takımımıza ve kendisine hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Öte yandan Hatay Büyükşehir Belediyesi, takımın başarılı pivotu Courtney Paris ile yeni sezon için yeniden anlaşmaya vardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here