Genç Muay Thai Sporcularından Üstün Başarı

0
379

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un amatör ve profesyonel branşlarda mücadele eden takım ve sporcuları, ulusal turnuvalarda elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından düzenlenen Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Çocuklar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Hataylı sporcular, turnuvadan başarıyla döndü.

Rakipleri karşısında çıktığı mücadelelerde büyük emek harcayan Hatay Büyükşehir Belediyesporlu genç sporcular Zuhal Yanık, Zehra Yanık ve Hasan Kocaoğlu, kendi kategorilerinde Türkiye üçüncüsü oldular.

Turnuva sonunda elde edilen başarılarla ilgili düşüncelerini paylaşan antrenör Mehmet Yanık, sporcularının elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirtirken, gelecek turnuvaların tamamından şampiyonlukla ayrılmak istediklerinin altını çizdi. Şampiyonanın kendileri için iyi neticelendiğini de sözlerine ekleyen Yanık, kendilerine her fırsatta destekleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleşen mücadeleler büyük çekişmelere sahne olurken, karşılaşmaları izleyen sporseverler keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here