“Gelin Ülkeyi İçine Düşürdükleri Yangından Kurtaralım!”

0
90

mp-igc ziyaret1MP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kundakçı; “Gelin Ülkeyi İçine Düşürdükleri Yangından Kurtaralım!”

Millet Partisi (MP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kundakçı, İskenderun Belediye Başkan Adayı Ali İçin ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Konukları, İGC Mali İşler Sorumlusu Turan Yenievli karşıladı. Konuklarla sohbet eden Yenievli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra söz alan ve partileri hakkında bilgi veren Millet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kundakçı, ülke gündemini de değerlendirdi. Önümüzdeki seçimlerin önemine vurgu yapan Kundakçı; “Bu seçim Türk tarihinin en hayati seçimi olacak. Seçim sonuçları bakımından bu mahalli değil, milletin kader seçimidir” dedi.

Konuşmasında hükümete de ağır eleştirilerde bulunan Kundakçı; “17 Aralık günü bir kaza sonucu devlet ve millet hazinesi soyguncuları suçüstü yakalanmışlardı. Buna rağmen suçlular adalete teslim edilmemiş ve yargılamayı yapacak kurumlar yerle bir edilmiştir. Ayrıca iktidarla terör örgütü arasında yapıldığı anlaşılan menhus anlaşmalar sonucu bu iktidarın koruması altında eşkıya silah bırakmamış ve ülkeyi terk etmemiştir.

İmralı ihanet görüşmeleri ile kararlaştırılan ihanet programını aynen uygulayan hükümet, bölücü eşkıyaya karşı Türk silahlı gücünü kımıldayamaz hale getirmiş ve eşkıyanın vatan topraklarında cirit atmasını sağlamış, eşkıya, iktidarın görünmez ortağı olmuş ve demokratik özerklik adı altında ülkenin bölünmesine zemin hazırlamaktadır.

Ülkenin, devletin, bayrağın, hürriyetin, geleceğin ve haklarının yok olmasına izin veremezsin. Gelin ülkeyi içine düşürdükleri yangından kurtaralım. Ülkeyi içinden çıkılmaz dertlere sokan AKP ve Sayın Erdoğan’a yol vermek için fırsat önündedir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here