Dingil; “Ak Parti 30 Mart’ta Hatay’da Destan Yazacak”

1
73

dingil-payas1Payas Belediye Başkanı ve Ak Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan, konvoylar eşliğinde Belediye Başkan Seyfi Dingil’e destek vermek için geldiği İskenderun’da yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Ak Parti Merkez Seçim Bürosu’na partililerle birlikte gelen Altan’ı karşılama töreni tam anlamıyla gövde gösterisine dönüştü.

Konvoylar eşliğinde seçim bürosunun önüne gelen Altan’ı İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, parti kadın kolları üyeleri ve yüzlerce partili alkışlar ve sloganlarla karşıladı.

Burada bir konuşma yapan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a ziyaretinden ve verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Ak Parti’nin 30 Mart’ta Hatay’da destan yazacağını belirten Seyfi Dingil, hizmetin tek adresinin Ak Parti olduğunu ifade etti.

Daha sonra söz alan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; “Payas’sız İskenderun, İskenderun’suz Payas olmaz” diyerek salonda bulunan partililerden büyük alkış aldı. Başkan Altan; “En büyük sevda halka yapılan hizmettir. Bizler 15 yıldan beri belediyecilik anlamında Payas’ı yönetiyoruz. Ve nihayetinde daha çok hizmet için halkımıza da danışarak Ak Parti’ye geçtik. Allah’a şükür ki, bugün aldığımız güçle vatandaşlarımıza daha çok hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Seyfi Dingil’i belediye başkanı olarak gördüğümüzde el ele vererek çalışacağız. Ben buradan şunu açık yüreklilikle söylüyorum ki; İskenderun Seyfi Dingil Başkanımızla adeta hizmete doyacak ve çağ atlayacak” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here