“Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun”

0
117

“Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi kapsamında ülke genelinde 42 ili gezecek olan iki tırdan biri dün İskenderun’a geldi. Atatürk Anıt Alanında mini basketbol ve mini futbol sahası kurulacağını söyleyen Proje Koordinatörü Doğan Ekici; “Çarşamba günü (yarın) gün boyu sürecek olan bu etkinliğe katılmak için tüm İskenderunluları tırımuza bekliyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yürütülen “Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” ortak proje çerçevesinde 42 ili dolaşıp, halkı sporla buluşturmayı amaçlayan etkinlik İskenderun’da da Çarşamba günü yapılacak. Batı ve Doğu bölgesini gezmek için özel hazırlanan tırlardan biri dün İskenderun’a gelerek,  Atatürk Anıt alında park etti.

Konu ile ilgili bilgi aldığımız Proje Koordinatörü Ekici; “Çarşamba günü anıt alanına kuracağımız mini basketbol ve futbol sahasında İskenderun’da da halkı spor ile buluşturmayı hedefliyoruz. Sabah saat 10.30’da başlayacak olan bu etkinliğe tüm halkımızı bekliyoruz. Buradaki amacımız, gençlerimizin hem zihinsel hem de bedensel gelişimleri için sportif faaliyetler içinde bulunmalarını teşvik etmektir. Bedensel ve zihinsel açıdan gelişmiş gençlere gelecekte ihtiyaç duyacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here