Gazetecilerden Hüzünlü Veda

0
122

turnuva-meydan mah4Rakibini 3-1 Yenen Meydan Mahallesi B Grubunu Lider Tamamladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 32. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez B Grubunda günlerden beri sonucu merakla beklenen maç tamamlandı. Yaklaşık 1000 civarında taraftar topluluğunun yoğun desteğini arkasına alan Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği takımı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni 3-1 mağlup ederek topladığı 17 puan ile grubunu lider tamamladı.

Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, M. Sait Güden ile Erdal Türemiş’in yönettiği karşılaşmada Meydan Mahallesi’nin gollerini Hasan Kaçan, Fikret Yıldız ile Zeki Erdem atarken, Gazeteciler Cemiyeti’nin tek golünü Mehmet Çetin kaydetti.

turnuva-asaşspor5

Karşılaşmanın bitmesinin ardından Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneğinin şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar, attıkları havai fişeklerle geceye renk kattılar. Kutlamalar daha sonra Meydan Mahallesinde de devam etti. Beraberliğin bile gruptan çıkmasına yeterli olacak İGC ise grup liderliği adına galibiyet aradığı maçtan istediğini alamayınca bir üst tura çıkamadı.

Asaşspor ile Belen Kaymakamlığı Play-Off’ta 

B Grubunda ayrıca Biçer Beton’u her iki yarıda atılan gollerle 9-0 yenen İskenderun Asaşspor, topladığı 16 puan ile grubu ikinci tamamlayarak play-off’ta oynamaya hak kazandı. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahada yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden M. Sait Güden, Hüseyin Saklar ile Ömer Ege İslamoğlu’nun yönettiği karşılaşmada Asaşspor’a farklı galibiyet getiren golleri Fatih Toluyağ (6), Suat Atasever (2) ile Melih Erozan attı.

turnuva-belen kay2

Belen Kaymakamlığı Averajla Mutlu Sona Ulaştı

Grubun bir diğer maçında Belen Kaymakamlığı ise yapılan karşılaşmada 51. Bakım Merkez Komutanlığını 8-1 mağlup etti. Belen Kaymakamlığı, topladığı 13 puan ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Futbol takımı ile aynı puana sahip olmasına rağmen ikili averajla play-off’ta oynamayan hak kazanarak mutlu sona ulaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here