Galibiyet ve Moral Arayacaklar

0
38

Spor Toto 3. Ligde ilimizi temsil eden Erzinspor ile Payasspor’un bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Erzinspor, Şile Yıldızspor deplasmanında puan arayacak, 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor ise sahasında Fethiyespor’u ağırlayacak. Her iki temsilcimiz de galibiyet ve moral arayacak.

Erzinspor Her Geçen Gün Tempo Artırıyor

İlimizi 3. Lig 1. Grupta temsil eden Erzinspor, Pazar günü saat 13.30’da Şile Stadında oynayacağı Şilespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde sürdürüyor. Erzin Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Stadında yapılan son antrenmanda, tüm futbolcuların hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı. Turuncu-Beyazlı camia Şilespor karşısında mutlak galibiyet hedefleiyor. Karşılaşmayı Enes Kanpara, Mert Baykal ile Oğuzhan Yazır hakem üçlüsü yönetecek.

Payasspor Destek ve Moral Arıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Payasspor ise yine Pazar günü saat 13.00’te Payas İlçe Stadında Fethiyespor’u konuk edecek. Karşılaşmayı Alper Akarsu, Mert Türk ile Buğra Can Semercioğlu hakem üçlüsü yönetecek. Ligde zor günler geçiren Payasspor, Mavi-Beyazlı camianın cefakâr taraftarından destek beklerken, taraftarla dedikoduların takımı yıpratacağını, bunun yerine takıma moral ve destek verilmesi gerektiğini kaydettiler. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Şile Yıldızspor-Erzinspor A.Ş.
9 Şubat 2020 Pazar Saat: 13.30
Şile Stadı
Enes Kanpara, Mert Baykal, Oğuzhan Yazır

Payasspor-Fethiyespor
9 Şubat 2020 Pazar Saat: 13.00
Payas İlçe Stadı
Alper Akarsu, Mert Türk, Buğra Can Semercioğlu
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here