Galatasaray’dan Ramazan Emirhan Civelek İskenderunspor’da!

0
298

Enes Keskin, Ferhat Çoban, Murat Erdemir ve Ertaç Bağcı ile de Sözleşme İmzalandı…

misli.com 3. Lig’de zirveye göz diken temsilcimiz İskenderunspor A.Ş., gücüne güç katmaya devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip, 54 kez milli takımlar forması giyen sağ bek mevkiinde görev yapan 21 yaşındaki Ramazan Emirhan Civelek’i 3 yıllığına renklerine bağladı. İskenderun temsilcisi, Enes Keskin, Ferhat Çoban, Murat Erdemir ve Ertaç Bağcı ile de sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Galatasaray’dan bedelsiz olarak alınan Ramazan Emirhan Civelek hakkında yaptığı açıklamada; “54 kez milli takımlarda oynamış Galatasaray’ın futbolcusu Ramazan Emirhan Civelek ile 3 yıllık sözleşme yapılmıştır. İskenderunspor’a hayırlı olsun. Bu futbolcuyu bizden bonservis bedeli almadan veren Galatasaray Spor Kulübüne sonsuz şükranlarımı sunarım” şeklinde konuştu.

Kadrosunu güçlendirmeye devam eden İskenderunspor ayrıca, Pendikspor’un genç orta saha oyuncusu Enes Keskin, geçtiğimiz sezon Diyarbekirspor forması giyen savunma oyuncusu Ferhat Çoban, yine geçtiğimiz sezon Serik Belediyespor forması giyen ön libero oyuncusu Murat Erdemir ve geçtiğimiz sezon Payasspor forması giyen orta saha oyuncusu Ertaç Bağcı ile de sözleşme imzaladı.

Birçok Süper Lig takımının da takibinde olan genç futbolcu Enes Keskin ile 4 yıllığına anlaşan İskenderunspor, Ferhat Çoban ile de 2 yıllık anlaşma sağladı. Murat Erdemir de kendisini 2 yıllığına İskenderunspor’a bağlayan sözleşmeye imza atarken, Ertaç Bağcı da kendisini 1 yıllığına Turuncu-Mavili ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Futbolcular, İskenderunspor A.Ş. Başkanı Hakan Bolat’ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde kendilerini kulübe bağlayan sözleşmeye imza attılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here