Futbolda Hafta Sonu Programı!

0
96

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Hatayspor, Tokatspor’u, Payasspor ise Tekirdağspor’u sahasında ağırlayacak. Kırıkhanspor, Anadolu Bağcılarspor deplasmanında, Erzin Belediyespor da Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında puan arayacak.

İkinci Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Tokatspor’u konuk edecek. Hafta içinde Ergene Velimeşespor’u son dakikada attığı golle yenerek kupanın dışına iten Bordo-Beyazlılar, ligde de yoluna devam etmek için Tokatspor’u yenmenin planlarını yapıyor. Hatayspor ligde oynadığı 3 maç sonunda iki galibiyet ve bir yenilgi ile topladığı altı puanla beşinci sırada bulunuyor. Rakip filelere 5 gol atan Bordo-Beyazlılar, kendi kalesinde de 5 gol gördü. Rakip Tokatspor ise ligde oynadığı 3 maç sonunda bir galibiyet ve 2 beraberlikte topladığı 5 puanla Hatayspor’un hemen altında altıncı sırada bulunuyor.

İlimizin 3. Lig temsilcisi Payasspor ise hafta içinde oynadığı Ziraat Türkiye Kupasının ardından bugün sahasında Tekirdağspor’u konuk edecek. Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı Tekirdağspor maçından gelip gelerek, taraftarını mutlu etmek istiyor.

İlimizin 3. Ligdeki diğer temsilcilerinden Kırıkhanspor da Anadolu Bağcılarspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Kırıkhanspor kente puan veya puanlarla dönmenin hesabını yapıyor. Erzin Belediyespor ise Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında puan arayacak. Manisa BŞB maçından istediğini almak için sahaya çıkacak olan Turuncu-Beyazlı Erzin temsilcisi, puan almak hedefinde olacak. Maç programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Tokatspor

23 Eylül 2017 Cumartesi Saat: 15.30

Antakya Atatürk Stadı

Atilla Karaoğlan, Mehmet Vargün, Serdar İla

Manisa Büyükşehir Belediyespor-Erzin Belediyespor

23 Eylül 2017 Cumartesi Saat: 16.00

Mümin Özkasap Spor Tesisleri

Alpaslan Şen, Emre Aslan, Mustafa Zıvalı

Anadolu Bağcılarspor-Kırıkhanspor

24 Eylül 2017 Pazar Saat: 16.00

Bağcılar Mahmutbey Stadı

Raşit Yorgancılar, Serhat Sağır, Abdülhamit Söyler

Payasspor-Tekirdağspor

23 Eylül 2017 Cumartesi Saat: 15.30

Payas İlçe Stadı

Sinan Özcan, Sezgin Şahbaz, Ömer Karakaya

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here