Başkan Yavuz’un Okullara Desteği Devam Ediyor

0
123

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un okullara verdiği destekler devam ediyor. Göreve geldiği günden bugüne kadar birçok okulumuzun temizlik ve kilit taşı gibi birçok ihtiyacına olumlu cevap veren Başkan Yavuz, Karadurmuşlu Mahallesi İlkokulu’nda da bahçe düzenlemesi çalışmaları başlattı. Bahçe düzenleme çalışmalarıyla birlikte kilit taşı döşeme çalışmalarına da başlandı.

Eğitim ve öğretim yılı öncesinde başlatılan çalışmalar kapsamında Belediye olarak Kırıkhan’da  eğitim ve öğretim veren okullara destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, yeni yapılan okullar başta olmak üzere diğer tüm okulların ihtiyaçlar dahilinde okul çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın kaliteli ve daha modern ortamlarda eğitim görmelerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Yavuz; “Kaymakamlık makamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordinasyon içerisinde okullarımızda gerekli olan düzenlemeleri yapıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaların yanında biz de imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız için iyi birer gelecek hazırlayabilmek ve topluma yararlı bireyler olarak yetişebilmelerini sağlamak adına belediye olarak eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here