Füsun Sayek Etkinlikleri Devam Ediyor

0
126

Füsun Sayek XIII. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri sürüyor. 2 Ağustos tarihinde kumsalda düzenlenen ‘Deniz Kokulu Şarkılar’ konseriyle başlayan ve çocuklara yönelik Bilim Haftası etkinlikleriyle süren Füsun Sayek 13. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri, 31 Ağustos’a kadar devam edecek. Etkinliklerin ağırlıklı bölümü Arsuz’da bulunan İskender Sayek Kültür ve Sanat Evinde düzenleniyor.

Çocuklarda Alerji Söyleşisi

Füsun Sayek XIII. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşide katılımcıları bilgilendiren Prof. Dr. Yaşar Anlar, konuşmasında özellikle ebeveynlere seslendi. Füsun Sayek XIII. Sağlık ve Kültür Etkinliklerine katılanlarla ‘Çocuklarda Alerji’ konusunda söyleşen Prof. Dr. Anlar, çocuklarda alerjik reaksiyonlar yaratan besin, çevresel ve diğer unsurlar ile çözümlerini anlattı.

Eraslan’dan Bilim Atölyesi

Bir hafta süren Çocuk Bilim Haftası ise Yeliz Erarslan’ın atölye çalışmasında ele alındı. Eraslan yönetimindeki bilim haftasında çocuklar bilim yolculuğuna hücrelerle başladı ve eğlenerek öğrenmeye çalıştı.

XIII. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinliklerinin müzik bölümünde, Seda Baykara ve Günay Tuzkaya´nın Sahne ve Film Müzikleri yer alacak, Ahmet Kanneci ve Özcan Dal’ın gitar dinletisi olacak ve Naz Evren ve arkadaşlarının Pik Up Çello Grubu Konser verecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here