Fevzi Yüksel; “Tüm Terör Örgütleri Dış Güçlerin Piyonudur”

0
223

fevzi yüksel2Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Tüm Terör Örgütleri Dış Güçlerin Piyonudur”

Ülkemizde artan terör olayları nedeniyle bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, terörün nereden gelirse elsin insanlık dışı olduğunu söyledi.

Tüm terör örgütlerinin dış güçlerin maşası ve piyonu olduğunu savunan Yüksel, açıklamasında terörün sebeplerini ve kurtulmanın çarelerini de sıraladı. Yüksel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Güzel ülkemiz maalesef tarih boyu olduğu gibi şimdi de yine dış güçlerin hain emelleri tarafından kuşatılmıştır. Tüm terör örgütleri bu dış güçlerin maşası ve piyonudur. Terör nerden gelirse gelsin, kim yaparsa yapsın hepsi haincedir ve insanlık dışıdır ve hepsini lanetliyorum.

Lanetlemekle de kınamakla da ülkemizin bu çıkmazdan kurtulması mümkün değildir. Ülkemiz niye bu hale gelmiştir? Ülkemiz niye terör örgütlerinin üssü haline gelmiştir? Ülkemiz niye bir avuç hain teröristin kol gezdiği insanımızı kaybettiğimiz bir ülke haline gelmiştir? Ülkemiz niye bir kan gölüne çevrilmiştir? Bunun sebepleri ve sorumluları vardır. Bunları kısaca hatırlamak gerekirse şöyledir; 1-Yanlış dış politika, özellikle de Suriye politikası, 2-Ülkemizin istihbaratının yok edilmesi ve liyakatten uzak görevlendirmeler, 3-Diğer önemli bir etken de Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölgemizde ve tüm dünyadaki ağırlığı ve caydırıcı gücünün çeşitli kumpaslarla iftiralarla yerle bir edilmesidir.

Çareleri ise şunlardır: 1-Acilen, ülkemizin çıkarlarına uygun bir dış politika ve büyük önderin mirası yurtta sulh cihanda sulh anlayışına dönmek! 2-Güçlü bir istihbarat yapılanması liyakate uygun, vatanına ve cumhuriyete bağlı tarafsız bir yapılanma. 3-Güçlü, bölgede ve tüm dünyada saygı duyulan ve caydırıcı gücü olan bir ordu.

Şu unutulmamalıdır ki ülkemiz her açıdan önemli bir yerde ve konumdadır. O açıdan güçlü, sevilen ve saygı duyulan bir orduya her zamankinden çok ihtiyacımız vardır. Bu duygularla terörizmi bir kez daha kınıyor ve lanetliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here