Fevzi Yüksel; “CHP’yi Zirveye Taşıyacağız”

1
63

chp belen adayı1Belen’de Adaylık Açıklaması ve Devir-Teslim Töreni

Belen’de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Belediye başkanlığı için aday olan Fevzi Yüksel, dün parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını kamuoyu ile paylaştı. CHP Belen adayı Yüksel, tarihi görev ve sorumluluk çerçevesinde aday olduğunu belirtti. Gerçekleştirilen toplantıda Fevzi Yüksel, yeni CHP Belen İlçe Başkanlığı görevine getirilen Sabriye Uçum’a görevi de devretti.

Uzun süre Belen’de CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten Fevzi Yüksel ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, tarihi görev ve sorumluluk çerçevesinde hareket ederek, partisinden Belen Belediye Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Ülkemizin ve insanlarımızın her zamankinden daha çok CHP’ye ihtiyaç olduğu bir dönemde olduğumuzu söyleyen Belediye Başkan Adayı Yüksel; “Uzun süre görev yaptığım ilçe başkanlığı görevimde partimi ve üyelerimi en iyi şekilde temsil ederek, onlarla birlikte ilçemizde epey bir yol aldık. Aynı çalışma temposu ile CHP’yi zirveye taşıyacağız. Belen’de sadece partimin değil, kendisini özgür bir birey olarak hissedenlerin adayıyım. İlçemizde modern, çağdaş ve sosyal bir belediyecilik anlayışı için adayım. Kısaca ben tüm Belen halkının oylarını istiyorum. CHP çatısı altında herkesi birleşmeye de davet ediyorum” dedi. Kendileri için en büyük makamın CHP üyeliği olduğunun da altını çizen Yüksel, belediye başkanlığı, ilçe başkanlığı, vekillik görevlerinin geçici ancak CHP üyeliğinin ise kalıcı olduğunu kaydetti.

chp belen aday2

Başkanlık Devir Teslimi

Toplantıda ayrıca devir teslim töreni de düzenlendi. Başkanlıktan istifa eden Fevzi Yüksel, yönetimin belirlediği isim olan Sabriye Uçum’a ilçe başkanlığını devretti. Uçum’un ilçe başkanı olması ile Hatay’da bir ilke imza atılmış oldu. Belen CHP İlçe Başkanı Uçum, ilk bayan ilçe başkanı olarak tarihteki yerini aldı.

Burada küçük bir konuşma yapan Uçum; “Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz, Belediye Başkan Adayımız Fevzi Yüksel’in başarısı için elimizden gelen çabayı ortaya koyacağız. Hepimiz özellikle de bayanlarımız ile el ele verip, adaymışız gibi çalışacağız” dedi. İlçe Başkanı Uçum, Şubat ayının başında da görkemli bir tören ile belediye meclis üyelerini de tanıtacaklarını belirtti.

1 YORUM

  1. Belen’de büyük sehir oylari ile ilce belediye baskaligi oylarini simdiden tahmin etmek zor değil. buyuksehirde patlama olacak. insallah ilce adaya da ayni oy cikar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here