Fatih Şirin Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
483

İskenderun’un tanınmış öğretmenlerinden Fatih Şirin geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazasının ardından dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bir trafik kazası geçiren Fatih Şirin, 8 gün Gelişim Hastanesinde kaldıktan sonra kalbine yenik düştü. Değişik okullarda öğretmenlik yapan Fatih Şirin emekli olduktan sonra da özel eğitim kurumlarında öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

Kalp krizi nedeniyle yaşama veda eden Fatih Şirin, emekli olduktan sonra İskenderun Vatan Partisi İlçe Başkanlığı, İskenderun Emekliler Sendikası yöneticiliği, İskenderun ÇYDD yöneticiliği, gibi görevlerde bulundu. Bir dönem Öğretmen Dünyası Dergisi İskenderun temsilciliğinde de bulundu. Fatih Şirin Çevre Derneği ve ADD üyesi olarak halka hizmet verdi. Kalbine yenik düşen Fatih Şirin 1958 Trabzon doğumlu olup, evli ve bir erkek çocuğu babasıydı.

Fatih Şirin’in cenaze töreni dün Mustafa Kemal Mahallesi Karatoyuk camisinde yapıldı. Şirin’in naşı, evinden helallik alındıktan sonra Çankaya mezarlığında toprağa verildi.

Şirin’in cenaze törenine, Vatan Partisi İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, ADD Karaağaç Başkanı Kemal İşkarak, Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, Sokak Çocuklarını Koruma Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Taşeron İşçileri Derneği Çukurova Bölge Başkanı Sadık Karakaş, Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa Uçan, ailesi ve yakınları katıldı.

Mezarı başında okunan dualarla toprağa verilen Fatih Hoca için Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım bir kısa konuşma yaptı. Yıldırım; “Ne yazık ki Fatih Hoca gibi değerli bir hocamızı toprağa verdik. Fatih Hoca elinin uzandığı her yere yardımcı olmuş ve vatanına hizmet etmede büyük emekleri geçmiştir. Vatanına ve milletine bağlı, yürekli, çalışkan ve iyi yürekli bir arkadaşımı toprağa verdik, hepimizin başı sağ olsun, toprağı bol olsun, ışıklar içinde yatsın” dedi.

Ailesi, Mustafa Kemal Mahallesindeki evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here