“Esnaflar Olarak Birbirimize Kenetlenmemiz Lazım”

0
116

İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran Esnafları Ziyaret Etti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Muhasip üye Gassan Kuran, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda, AKA Süpermarket işletmecisi Tuncer Aka’yı, Nobel Baharat işletmecisi Metin Bülent Eker’i, Temizel Şarküteri işletmecisi Yahya Eryılmaz’ı, İkram şekerleme sahibi Ercüment Bilgin’i ve Anıl Group yönetim kurulu başkanı Şekip Abacı’yı iş yerinde ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu ve Türk Bayrağı takdim etti.

Esnafın yanında olduklarını söyleyen Kuran, TOBB tarafından ülke genelinde Enflasyonla Topyekûn Mücadele ‘VARIZ’ en az yüzde 10 indirim kampanyasına esnaflardan tam destek geldiğini ifade ederek, el birliği ile bu süreci atlatacaklarına vurgu yaptı.

İTSO Muhasip üye Gassan Kuran; “Bizler de sizler gibi esnafım ve zor bir süreçten geçiyorum. Esnaflar olarak birbirimize kenetlenmemiz lazım. TOBB tarafından ülke genelinde Enflasyonla Top yekûn mücadele ‘VARIZ’ en az yüzde 10 indirim kampanyasına da destek olduğunuz için teşekkür ediyoruz. İTSO olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Sizlerin sorunlarını en yetkili birimlere ulaştırarak çözümler bulmaya çalışıyoruz. İTSO olarak esnaflarımıza yönelik gerek Nefes kredisi gerekse KOSGEB Girişimcilik kursları düzeliyoruz. Bunun yanı sıra Kobilere yönelik bilgilendirme toplantıları da gerçekleştiriyoruz. Esnaflarımıza İTSO’nun hizmetlerini en iyi şekilde sunmaya çaba sarf ediyoruz” dedi.

İTSO’nun faaliyetlerinden memnun olduklarını, düzenlenen bilgilendirme toplantılarına seminerlere ve eğitimlere katılarak istifade ettiklerini kaydeden esnaflar ise yapılan bu ziyaretleri ile de sorunlarını birinci ağızdan en yetkili birimlere ilettiklerini de sözlerine eklediler.

Son olarak Anıl Group yönetim kurulu başkanı Şekip Abacı’yı iş yerinde ziyaret eden İTSO Muhasip üye Gassan Kuran; “İskenderun’umuzun en eski ve başarılı esnaflarımızdan birisiniz. Bölgemizde ekonomik ve istihdama sağladığınız katkılardan dolayı sizlere ayrıca teşekkür ediyoruz. Odamızla ilgili talep ve düşüncelerinizi öğrenmek isteriz” dedi.

Anıl Group yönetim Kurulu Başkanı Şekip Abacı ise; “Ziyaretinizden dolayı özellikle teşekkür etmek isterim. İTSO’daki yönetimin dürüst ve aktif çalışması nedeniyle Başkanımız Levent bey olmak üzere yönetimine özellikle teşekkür etmek istiyorum. Ticaret Odalarının, üyelerin beklentilerinin ne olduğunu tespit etmek için çalışmalar yapması gerektiğini düşünüyoruz. İkili görüşmelerin ise oda ile üyeler arasındaki bağları da güçlendireceğini temenni ediyorum” şeklinde görüşlere yer verdi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here