Esnaf Odaları Ziraat Bahçesinde Bir Araya Geldi

0
172

Her ay düzenli olarak bir araya gelen esnaf odalarının bu ayki toplantısına İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ev sahipliği yaptı.

Ziraat Bahçesi’nde kahvaltı eşliğinde düzenlenen toplantıya İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Uğur Fırat, İlçe Jandarma Komutanı Ferit Gül, esnaf oda başkanları katıldı.

Ev sahibi olarak konukları ağırlayan İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, marketlerin çalışma saatleri ile ilgili düzenleme yapılmasının önemine değindi. Küçük esnafın bir memleketin can damarı olduğunu vurgulayan Başkan Çöloğlu; “Eğer sahip çıkmazsak küçük Esnafımıza bunun zararları herkese olur. Biz kesinlikle büyük marketlere karşı değiliz ancak küçük esnafa da gereken inisiyatif gösterilmeli ve sahip çıkma konusunda da hassas davranmalıyız” dedi.

Kahvaltıya katılan ve aynı zamanda esnaf çocuğu olan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, özellikle küçük ölçekli işletmelerimize sahip çıkılması gerektiğini önemle hatırlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here