Esnaf Dergisi, Okurlarıyla Buluştu

0
162

Ekonomi gazeteciliği yapan Ekogündem Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Serpil Korkmaz öncülüğünde Esnaf Dergisi, okurlarıyla buluştu.

Esnaf Dergisinin çalışmaları; Genel Yayın Yönetmeni Akay Eren, Reklâm ve Halkla İlişkiler onwin Yönetmeni Bülent Güzel, Haber Editörlüğü ve İnternet Alanında Sevgi Korkmaz ile Mürsel Seher tarafından yürütülüyor.

Aylık süreli yayın olarak okurlarıyla buluşacak olan Esnaf Dergisi aynı zamanda internet ortamında da www.esnafdergisi.com web adresiyle de sanal ağda yerini aldı.

Küçük ve orta ölçekli esnafımızın kendisini bulabileceği Esnaf Dergisi, esnafın kendisini bulabileceği, meslek odalarının çalışmaları ve projeleri, beklentilerine cevap bulabilecekleri bir yayın organı olmayı amaçlıyor.

Esnaf Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Serpil Korkmaz; “Esnafın sesini gür bir şekilde duyurabilmek gayesi ile çıktığımız bu yolda, yerel markaların büyümesi ve gelişmesi adına yapacağımız her çalışmanın Torosların ötesinde yankı bulmasına gayret edeceğiz. Esnafımızın, İş Dünyasının, halkımızın, bürokratlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerinin buluşacağı, istişare edeceği Esnaf Dergisi, toplumumuzun çekim merkezi olacaktır” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here