Başkan Nehir; “30 Ağustos Emperyalizme Karşı Kazanılan Bir Zaferdir”

0
122

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir 30 Ağustos Zaferinin yıldönümü ve Kurban Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı.

Başkan Nehir, Zafer Bayramı mesajında; “30 Ağustos 1922 emperyalizme sahabet karşı kazanılan bir zaferdir.  30 Ağustos, Ülkemiz tarihinin dönüm noktasını oluşturan, Cumhuriyet rejimin kurulması yolunda en büyük adımdır. Laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun yolunu açan 30 Ağustos zaferi ile umutsuzluklara son vermiş, halkımız için aydınlık günlerin müjdeleyicisi olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, başta 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Türkiye Cumhuriyetinin ebedi Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor, halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” dedi.

Başkan Nehir Kurban Bayramını da Kutladı

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, bayramların barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği, toplumun geleceğe umutla baktığı özel günler olduğunu belirterek tüm halkımızın kurban bayramını da kutladı. Kurban bayramının ülkemize, dünyaya, huzur, mutluluk getirmesini dileyen Başkan Nehir; “Bayramlar; Geleceğe dair daha güneşli günler, daha aydınlık yarınlar umuduyla, toplumsal kucaklaşmanın yaşandığı müstesna günlerdir. Bin yıllardır sevgi, dostluk temelinde bu coğrafyada tesis edilen barış, kardeşlik ortamının teminatıdır. İnsani ortak değerlerin birleştirici gücü ve harcıdır.  Karşılıklı anlayış, hoşgörü, kardeşlik temelinde daha yaşanabilir bir dünya, aydınlık bir gelecek temennisiyle tüm halkımızın kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, saygılarımı sunarım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here